RU

Системи автоматичного поливу - як елемент захисту рослин

ГоловнаПро насБлог → Системи автоматичного поливу - як елемент захисту рослин

24.05.2018

    На жаль, погодні умови в нашій місцевості зазнають різких змін. Ми спостерігаємо швидку зміну температурних режимів, рівня опадів, напрямку і сили вітру. Порівнюючи погодні умови, навіть не такого далекого минулого, ми бачимо, що вони стали набагато жорсткіші.  І фахівці-метеорологи прогнозують все більше змін клімату. Рослини не встигають так швидко пристосовуватися до таких умов. Для цього потрібно не одне десятиліття.
    Тому, наше завдання - допомогти своїм зеленим підопічним доступними нам засобами. Ми можемо встановити систему автоматичного поливу, яка дозволяє поливати рослини в потрібний час і в необхідній кількості. Дати рослинам необхідну кількість вологи, для повноцінного росту і розвитку в літній період, дозволяє грамотно прорахована і змонтована система.
    Вибір обладнання залежить від розмірів вашої ділянки, виду висаджених рослин, типу і обсягу джерела водопостачання. Орієнтуючись на дендроплан необхідно поділити ділянку на зони поливу, підібрати необхідну кількість дощувачів, клапанів, контролер для управління системою поливу. Монтаж системи поливу здійснюється за допомогою компресійних фітингів. Спеціального обладнання для монтажу не потрібно. Грамотно підібрані комплектуючі та професійний монтаж гарантують довгу і безперебійну роботу системи автополиву і надійний захист від посухи для ваших рослин.

Автоматический полив дождеватель спрей

Автоматический полив дождеватели спрей фото

Автоматический полив частная территория

УкрСпецЗбут

Назад



Контактна інформація

Телефонуйте нам


Пишіть нам

 

Залишити заявку

Приїжджайте до нас

Україна,
м. Київ, вул. Садова, 9А
м. Дніпро, вул. Байкальська 47

Ми зробимо поставку обладнання та монтаж систем в найкоротші терміни і за оптимальною ціною. У нас Ви можете купити:

 

Компанія УКРСПЕЦЗБУТ - Ваш надійний партнер!