RU

Автополив Hunter

ГоловнаПро насБлог → Автополив Hunter

02.09.2020

Hunter – американський виробник систем автоматичного поливу, призначених для застосування на території приватних будинків, в садах, парках, оранжереях, теплицях, на спортивних стадіонах та ін. Компанія займає лідируючі позиції з продажу обладнання, має розвинену дистриб'юторську мережу у 80 країнах світу. «Хантер» – виробник з бездоганною репутацією, продукція якої служить протягом тривалого часу без втрати якості. Завдяки широкому асортименту обладнання  Hunter автополив можна організувати на будь-яких ділянках, враховуючи площу території, тип ґрунту, ландшафт, особливості місцевої рослинності (кущі, дерева, розсада, овочі, квіти), наявність підземних вод, кліматичні умови.
Автополив Huntеr

Автоматичні системи поливу  Hunter

Автополив Hunter включає різні види комплектуючих:
  • Віялові та роторні дощувачі. Віялові розбризкуючі моделі дощувачів використовуються для поливу на території радіусом до 6-7 м, роторні–від 4 до 30 м. Дощувачі  мають ряд додаткових опцій:  антивандальний захист, антидренажні  клапани, функція  Flostop.
  • Форсунки Mp Rotator, віялові форсунки спрей. Форсунки поділяють потік на дрібні краплі. Віялові різновиди форсунок спрей найбільш економічні, по типу дії їх ділять на моделі з фіксованим або регульованими сектором поливу. Форсунки типу Mp Rotator – це більш сучасний варіант, призначений для поливу великих площ. Розрізняють пристрої з прямокутним і радіальним сектором покриття.
  • Електромагнітні клапани, які регулюють потік рідини, тобто відкривають і закривають потік в певній зоні поливу. Пристрої відрізняються між собою діаметром монтажного отвору, зовнішнім або внутрішнім різьбленням отворів, матеріалом (латунь або пластик), пропускною спроможністю.
  • Контролери для поливу, датчики дощу, заморозків, переливу, вітру, сонця, міні-метеостанції. Пристрої для автоматизації системи поливу, які відповідають за включення / вимикання автополива, змінюють параметри зрошення з урахуванням погодних умов, стану ґрунту. Метеостанція складається з декількох датчиків (датчик вітру, температури, дощу).
Також компанія випускає спеціальні аксесуари, що використовуються для створення найбільш якісної і досконалої системи автополиву. Сюди відносяться різноманітні перехідники, насадки, гідророзетки, дренажні клапани, крапельниці, модулі розширення для контролерів та ін.

Переваги застосування  автополива Hunter на ділянці

Системи автополиву Hunter мають високу продуктивність, простоту експлуатації, надійність і практичність. Устаткування виготовляється з надійних, міцних матеріалів, які стійкі до механічних, атмосферних впливів. Після придбання споживачеві необхідно тільки правильно встановити автополив і запрограмувати режим роботи.
Регулярний контроль над роботою системи не потрібний: цю функцію виконує контролер. Прилад нормує витрату рідини для поливу, визначає періодичність зрошення згідно з встановленими користувачем параметрами і даними датчиків. У будь-який момент роботу автополива можна перепрограмувати.В цілому автополив «Хантер» користується великим попитом серед вітчизняних і зарубіжних споживачів з наступних причин:
  • Економія водного ресурсу і електроенергії, мінімізація ручної праці.
  • Можливість застосування на території будь-якої площі.
  • Простота консервації на зиму.
  • Збільшення вартості ділянки.
  • Автоматичне вимикання зрошення під час вітру, дощу, морозу.
  • Зручність управління за допомогою пультів ДУ, бездротових мереж.
Hunter – інноваційне обладнання для автоматичного поливу, що складається з різноманітних елементів і пристроїв, які забезпечують безперебійне і рівномірне зволоження грунту під рослинами, відрізняються довговічною і надійною експлуатацією. Компанія випускає широкий асортимент комплектуючих і аксесуарів, що дозволяє вибрати елементи для автоматизації зрошення, поливу, крапельної системи.  

Назад



Контактна інформація

Телефонуйте нам


Пишіть нам

 

Залишити заявку

Приїжджайте до нас

Україна,
м. Київ, вул. Садова, 9А
м. Дніпро, вул. Байкальська 47

Ми зробимо поставку обладнання та монтаж систем в найкоротші терміни і за оптимальною ціною. У нас Ви можете купити:

 

Компанія УКРСПЕЦЗБУТ - Ваш надійний партнер!