RU

Пропонуємо натуральний засіб PIRETRO від комарів та інших комах! (Виробництво Італія)

ГоловнаПро насБлог → Пропонуємо натуральний засіб PIRETRO від комарів та інших комах! (Виробництво Італія)

14.07.2017

         Натуральний ліквідатор комарів та інших шкідливих комах концентрат PIRETRO SAFEEC – екстракт Піретруму на водній основі, без запаху, не горючий та не токсичний. Призначений для боротьби з комахами: мухами, комарями, тарганами, та іншими комахами, що повзають і літають.   
         Природний інсектицид PRYRETHRUM SAFE ЄС може бути використаний у житлових будинках, у дитячих шкільних та дошкільних закладах, лікарнях, громадських місцях, у харчовій промисловості.
         При боротьбі з комахами, що повзають і літають: достатньо розвести концентрат PIRETRO у співвідношенні   4-5% (40-50 мл PRYRETHRUM SAFE ЕС на 1 л води) використовуючи звичайний розпилювач нанесіть отриману емульсію на поверхню, місця проживання комах, розподіляючи приблизно 1 літр емульсії на 20 м2.
 
          В туманоутворюючих установках 1 літру розчину достатньо для обробки 400м. куб. відкритого простору. У закритих приміщеннях PIRETRO SAFE EC для боротьби з комахами може бути використаний у різних концентраціях від 1 до 2% (100-200 мл на 10 л води).
 
Якщо Вас зацікавила дана інформація, звертайтесь до нас за телефоном   067-568-68-87, 050-320-68-87 або пишіть на пошту: poliv.tuman@gmail.com


УкрСпецЗбут

Назад



Контактна інформація

Телефонуйте нам


Пишіть нам

 

Залишити заявку

Приїжджайте до нас

Україна,
м. Київ, вул. Садова, 9А
м. Дніпро, вул. Байкальська 47

Ми зробимо поставку обладнання та монтаж систем в найкоротші терміни і за оптимальною ціною. У нас Ви можете купити:

 

Компанія УКРСПЕЦЗБУТ - Ваш надійний партнер!