RU

Застосування генератора холодного туману для санітарної обробки

ГоловнаПро насБлог → Застосування генератора холодного туману для санітарної обробки

29.03.2021

     З приходом весни, стає актуальною тема санітарної обробки рослин для захисту від шкідників і різних захворювань. Проводити обприскування дерев дезінфікуючими розчинами зручно за допомогою генератора холодного туману аерозольного Fog Н05. Обробка рослин проводитися водорозчинними препаратами двох видів: Інсектицидами від комах-шкідників або Фунгіцидами для боротьби з грибковими хворобами. З метою забезпечення необхідного захисту плодових і декоративних зелених насаджень, а також для підвищення їх опору різним захворюванням, обробка дерев повинна проводитися кілька разів на рік.
     Генератор холодного туману Fog Н05 - це дуже практичне і економічне рішення ваших проблем зі шкідниками. Обсяг робочої ємності складає 5 літрів. Вага самого приладу 5,3 кг, можна регулювати розмір крапель розчину від 9 до 49 мікрон, довжина потоку розпилення - 7 м. Можливе регулювання кута подачі струменя. Зручне розташування кнопки включення на ручці. Комплектується змінним фільтром.
    Дозволено використання на відкритому просторі та в приміщенні. Також може застосовуватися для обробки та знезараження повітря і поверхонь в виробничих, підсобних і побутових приміщеннях, на складах, в теплицях, для обробки транспорту.
    Рекомендується для ландшафтних робіт, і робіт із санітарної обробки території і приміщень.

Generator holodnogo tumana Fog H05

УкрСпецЗбут

Назад



Контактна інформація

Телефонуйте нам


Пишіть нам

 

Залишити заявку

Приїжджайте до нас

Україна,
м. Київ, вул. Садова, 9А
м. Дніпро, вул. Байкальська 47

Ми зробимо поставку обладнання та монтаж систем в найкоротші терміни і за оптимальною ціною. У нас Ви можете купити:

 

Компанія УКРСПЕЦЗБУТ - Ваш надійний партнер!