RU

Міжнародна виставка ландшафтної індустрії MYPLANT&GARDEN, Італія, Лютий 2018

ГоловнаПро насБлог → Міжнародна виставка ландшафтної індустрії MYPLANT&GARDEN, Італія, Лютий 2018

25.02.2018

 Шановні друзі, раді надати Вашій увазі черговий фотозвіт. На цей раз - з Північної Італії.
      З 21 лютого по 23 лютого 2018 року у Мілані, у найбільшому виставковому центрі Європи, відбулася четверта міжнародна виставка ландшафтної індустрії MYPLANT&GARDEN. 
      Це єдиний захід подібного масштабу, що поєднує в собі весь ланцюжок організації та обслуговування «зеленого бізнесу». Експозиції були представлені у восьми напрямках: техніка, машини, архітектура, системи поливу та комплектуючі для поливу, розплідники, квіти, прикраси, послуги.
    Цього року на виставці представлено понад 650 брендів. Серед відвідувачів понад 100 міжнародних делегацій із 50 країн. На ці три дні демонстраційні зали перетворилися на величезну оранжерею понад 45 тисяч кв. м.
    Величезний асортимент рослин для садово-городнього та паркового напрямів, новинки та тенденції ринків квітників, аксесуари та декорації від майстрів квіткових шкіл. Матеріали та технології для будівельного сектору, що спеціалізується на зеленому будівництві громадських та приватних об'єктів.      Розробки у сфері нових технологій розвитку систем поливу, включаючи віддалений доступ управління системами, за допомогою WI-FI, GPS, 4G. Дані системи віддаленого контролю, ми також успішно використовуємо в наших системах туманоутворення.
    Щодня проводилися тематичні конференції та семінари з актуальних напрямів розвитку в кожному із секторів: використання енергозберігаючих технологій, здоров'я, розвиток та харчування рослин, тенденції ландшафтного дизайну в умовах міської урбанізації, нові матеріали для архітектури та декорування, інформаційні технології та логістика в умовах ринку, що розвивається. Особливо нас порадували нові продукти для іригаційного ринку.
    На цій виставці було створено унікальні умови для зустрічей та ділових переговорів за участю професійних представників асоціацій, архітекторів, інженерів, виробників обладнання: дощувачів, контролерів, форсунок, електромагнітних клапанів, фітингів та всіх складових систем поливу. Ми постаралися максимально скористатися наданою можливістю.
    Щоб продовжувати шлях розвитку та зростання разом з Вами, ми продовжуємо вивчати, тестувати та впроваджувати нові технології та професійні оновлення у галузі ландшафтної індустрії.

Выставка Италия Февраль 2018 1

Выставка Италия февраль 2018 2

Выставка Италия 02.2018

Выставка Италия 02.2018 4

УкрСпецЗбут

Назад



Контактна інформація

Телефонуйте нам


Пишіть нам

 

Залишити заявку

Приїжджайте до нас

Україна,
м. Київ, вул. Садова, 9А
м. Дніпро, вул. Байкальська 47

Ми зробимо поставку обладнання та монтаж систем в найкоротші терміни і за оптимальною ціною. У нас Ви можете купити:

 

Компанія УКРСПЕЦЗБУТ - Ваш надійний партнер!