RU

41-а виставка MCE-MOSTRA CONVEGNO EXPOCOMFORT, Мілан (Італія) 13 - 16 березня 2018

ГоловнаПро насБлог → 41-а виставка MCE-MOSTRA CONVEGNO EXPOCOMFORT, Мілан (Італія) 13 - 16 березня 2018

19.03.2018

  41-я виставка MCE-MOSTRA CONVEGNO EXPOCOMFORT  пройшла в Мілані (Італія),  13 - 16 березня 2018 року.
    Ми із задоволенням відвідали цей грандіозний захід!
    Це найбільша подія в кліматичній галузі, яке проводиться один раз на два роки. На виставці демонструють досягнення найбільш передових технологій з вентиляції і кондиціонування, водопровідної галузі, сантехніки, відновлюваної енергетики.
    На МСЕ авторитетні галузеві асоціації проводять велику програму конференцій та семінарів. 
    Фахівці з усього світу: виробники, оптовики, роздрібні торговці, дизайнери та інсталятори,   мають можливість ознайомитися з новинками та тенденціями в галузі,  для енергоефективного управління побудованим середовищем (комерційним, житловим або промисловим).
     Основна ідея виставки – це взаємодія, синтез,  основних елементів життя: вода, енергія, опалення (тепло) і охолодження.  Головні  задачі такої взаємодії:  створення комфортного мікроклімату в межах будівель і споруд для людей, тварин, рослин і матеріальних предметів (обладнання, предметів мистецтва, сировини і матеріалів, та ін.)  економія енергії та ресурсів, які використовуються у процесі створення і підтримки  мікроклімату.
      Сучасні проектувальники об'єктів цивільного та промислового будівництва, вибираючи обладнання для водопостачання, вентиляції, кондиціонування, звертають увагу на такі характеристики, як довговічність, екологічність, безпеку, легкість і доступність  обслуговування, контроль.  Особливо актуальними являються системи і продукти з дистанційним  керуванням,  автоматизацією та інтелектуальним управлінням заданими параметрами.  Для цього виробники вводять галузеві стандарти і сертифікацію, комплексну оцінку енергоефективності систем,  випускаючи продукцію найвищого рівня з урахуванням вимог до охорони навколишнього середовища, соціального і корпоративного управління.   
      Наші партнери, представники ТМ Tecnocooling, продемонстрували свої новинки  – професійний насос із нержавіючої сталі  DELTAKEM  и  програму управління системою туманоутворення зі смартфона. Також наші представники провели зустрічі з виробниками насосів і насосного обладнання PEDROLLO, ESPA. Ряд інших зустрічей і перемовин.
      ТОВ «Укрспецзбут»  пропонує Вам краще європейське обладнання для створення мікроклімату, з урахуванням передових досягнень в кліматичній галузі.

Выставка Италия 13-16  марта. Стенд Tecnocooling

Выставка Италия. Стенд ESPA

Выставка Италия. Стенд Pedrollo

Выставка Италия 13-16 марта насосы

Выставка Италия 13-16 марта насосы 2
 

УкрСпецЗбут

Назад



Контактна інформація

Телефонуйте нам


Пишіть нам

 

Залишити заявку

Приїжджайте до нас

Україна,
м. Київ, вул. Садова, 9А
м. Дніпро, вул. Байкальська 47

Ми зробимо поставку обладнання та монтаж систем в найкоротші терміни і за оптимальною ціною. У нас Ви можете купити:

 

Компанія УКРСПЕЦЗБУТ - Ваш надійний партнер!