RU

Підготовка системи поливу до зимового сезону

ГоловнаПро насБлог → Підготовка системи поливу до зимового сезону

30.10.2018

   У зв'язку з сезонними змінами погоди, вже можна спокійно припиняти додатковий полив рослин і дати їм можливість підготуватися до зимового періоду спокою і припинення (або уповільнення) росту.
І саме час провести сезонне обслуговування системи автоматичного поливу – консервацію.
Яка мета консервації? Виключити несприятливий вплив зимових холодів на  поливне обладнання.
   Основним завданням при проведенні консервації систем автополиву, є повне звільнення магістральних і поливних трубопроводів від води. З огляду на те, що глибина прокладки труб  в таких системах складає 30-40см, в нашій  місцевості є ризик промерзання грунту взимку, і відповідно пошкодження поливного обладнання при чергуванні циклів «мороз-відлига». 
   Для  видалення води з трубопроводів використовують метод продувки компресором. Кожна поливальна зона, починаючи з найвіддаленішої, послідовно продувається під тиском стисненим повітрям. При цьому демонтаж дощувачів, електроклапанів і форсунок для поливу не проводиться. Якщо конструкція системи автополиву передбачає наявність ємності, її також необхідно осушити, зливши всю накопичену воду.  За необхідності демонтується насосне обладнання, просушується і поміщається на зберігання в опалюваному приміщенні. Щоб уникнути пошкодження системи управління поливом, відключається електроживлення контролера і знімається на зберігання датчик дощу.
   Якщо грамотно і дбайливо ставитися до обладнання для автоматичного поливу, вчасно проводити необхідні роботи по сервісному обслуговуванню, то термін служби такої системи складе не один рік.
   Допомогти в підготовці системи поливу до зимового сезону готові фахівці компанії «УКР СПЕЦ ЗБУТ», які мають спеціальне обладнання  та значний досвід роботи.

Консервация систем полива

УкрСпецЗбут

Назад



Контактна інформація

Телефонуйте нам


Пишіть нам

 

Залишити заявку

Приїжджайте до нас

Україна,
м. Київ, вул. Садова, 9А
м. Дніпро, вул. Байкальська 47

Ми зробимо поставку обладнання та монтаж систем в найкоротші терміни і за оптимальною ціною. У нас Ви можете купити:

 

Компанія УКРСПЕЦЗБУТ - Ваш надійний партнер!