RU

Автополив газону

ГоловнаПро насБлог → Автополив газону

18.08.2020

Догляд за ділянкою та насадженнями на ньому неможливий без правильного і рясного зрошення. Адже брак вологи згубний для газону і рослин. Причому ще буквально недавно використовувався виключно ручний полив, який займав багато часу. А його ефективність при цьому залишала бажати кращого. Сьогодні ж з'явилося більш сучасне і вигідне рішення. Використовуючи  автополив для газонів можна забезпечити ділянку водою в необхідному обсязі, а грамотно підібрана система дозволить проводити зрошення з мінімальними витратами для бюджету.

Автополив газону своїми руками

Організація автополиву своїми руками не становить особливих складнощів. Виробники пропонують на вибір системи різних типів і модифікацій. Відрізняються і умови використання обладнання, а також обслуговуєма площа. Можна придбати не тільки автополив газонів для приватного сектора, але і вибрати установки для відритої місцевості. За необхідності система може бути доповнена і розширена за допомогою придбаних додатково нових комплектуючих. Їх монтаж не становить жодних труднощів, але дозволяє істотно підвищити продуктивність системи і розширити її функціональні можливості.
Якщо говорити про основні переваги  автополиву, то вони такі:
  • Економія часу, який необхідний для обслуговування території;
  • Фінансова економія за рахунок більш раціонального споживання електроенергії та води;
  • Рівномірне зрошення насаджень з відсутністю будь-якої шкоди для грунту.
За допомогою системи автополиву можна управляти циклами дощування і гнучко налаштовувати їх під особисті потреби. Можливо налаштування необхідної періодичності зрошення, тривалості поливу і його інтенсивності. Також можна вибрати кількість споживачів і вказати різні параметри для кожної зони поливу.

Що включає в себе система автоматичного поливу газону

Типовий комплект системи автополиву обов'язково включає в себе такі елементи:
  • Насос. Основний компонент. Саме він відповідає за забір води з магістралі з її подальшою подачею в шланги і труби. Магістраль при цьому може бути централізованою або автономною. А при виборі насоса слід взяти до уваги його потужність;
  • Труби, шланги і з'єднання. Забезпечують рух води по системі до розпилювачів. До них пред'являються особливі вимоги щодо якості та довговічності;
  • Клапани, лічильники і зливні крани. Ці елементи відповідають за регулювання параметрів системи. А їх спрацьовування відбувається після поданої контролером команди;
  • Форсунки і дощувачі. З їх допомогою здійснюється зрошення, а самі розпилювачі підбираються виходячи з особливостей системи і поставлених перед нею завдань;
  • Контролери, таймери і датчики. Саме вони регулюють автополив ділянки відповідно до заданих користувачем параметрів.
Автополив газона

Автополив газона Hunter – ефективне комплексне рішення

Устаткування для поливу газонів представлено на ринку під різними торговими марками. У кожної системи є свої особливості і певні переваги. Але все частіше споживачі вибирають Hunter автополив газонів для використання на територіях різної площі та призначення.
Випуском продукції компанія займається протягом декількох десятиліть. За цей період була проведена величезна робота і сьогодні товари бренду по праву вважаються одними з кращих в своєму сегменті.Вони виготовляються на новітніх технологічних лініях з активним впровадженням новаторських розробок і найсуворішим контролем якості.
Ці системи автополиву можуть використовуватися не тільки для зрошення садових територій і дачних ділянок. Устаткування незамінне при поливі газонів, обслуговуванні об'єктів спортивного, муніципального та соціального призначення. Настільки ж корисно воно і в сільському господарстві. Різноманітність доступних пропозицій виключає будь-які складності при виборі оптимального варіанту. А доступні елементи можна використовувати не тільки при створенні нової системи, але і при модернізації вже експлуатуємого комплексу.
Впровадження автополива сприяє успішному вирішенню ряду проблем. Устаткування забезпечує меншу витрату води, але створює при цьому оптимальний мікроклімат для різних категорій рослин. Його настройка займає мінімум часу, а робота не вимагає участі людини. Важливо лише правильно підібрати систему і провести грамотний монтаж. Причому краще довірити його професіоналам. Вони виконають роботу швидко, з гарантією і без серйозних витрат для особистого бюджету.

Назад



Контактна інформація

Телефонуйте нам


Пишіть нам

 

Залишити заявку

Приїжджайте до нас

Україна,
м. Київ, вул. Садова, 9А
м. Дніпро, вул. Байкальська 47

Ми зробимо поставку обладнання та монтаж систем в найкоротші терміни і за оптимальною ціною. У нас Ви можете купити:

 

Компанія УКРСПЕЦЗБУТ - Ваш надійний партнер!