RU

Новинка! Генератор аерозольний для розпилення рідин

ГоловнаПро насБлог → Новинка! Генератор аерозольний для розпилення рідин

10.02.2020

Генератор аерозольний Fog Н10 призначений для розпилення дезінфікуючих та інсектицидних рідин за допомогою  холодного туману.  
Використовується  в широкому діапазоні областей застосування –  догляд за рослинами, сади, парки, теплиці, грибні господарства, фермерські господарства, громадські місця відпочинку, ресторани, готелі, склади, місця зберігання та багато іншого.
Мала вага і компактний розмір роблять його дуже зручним для приватного та комерційного використання як на відкритому повітрі, так і в приміщенні.
Fog Н10 є одним з кращих аерозольних розпилювачів, доступних в даний час, з двигуном з водяним та масляним приводом, що працює на 1400 Вт при 220 В змінного струму, 50 Гц.  Резервуар для зберігання може легко вмістити до 10 літрів пестицидів, у той час як продуктивність потоку 15-30 л/год є однією з найкращих у промисловості ULV-туманоутворювачів. Володіючи вражаючою швидкістю туманоутворення та дезінфекції 10-15 км/год, дозволяє розпорошувати антисептики та дезодоранти для  боротьби з  літаючими і повзаючими комахами. Fog Н10 - це дуже практичне та економічне вирішення ваших проблем із шкідниками. Він важить всього 8,6 кг, розмір крапель розчину регулюється від 9 до 49 мікрон, довжина потоку  розпилення - 8м. Регулювання кута подачі струменя. Кнопка увімкнення на ручці. Комплектується змінним фільтром. Довжина шнура 2м.
Генератор аерозольний Fog Н10 дозволяє вам легко і з високим ступенем ефективності усувати всіх шкідників, що повзають і літають.

Модельний ряд представляють 3 моделі (дізнатися вартість, технічні характеристики)

Генератор холодного туману

Обробка рослин холодним туманом



 

УкрСпецЗбут

Назад



Контактна інформація

Телефонуйте нам


Пишіть нам

 

Залишити заявку

Приїжджайте до нас

Україна,
м. Київ, вул. Садова, 9А
м. Дніпро, вул. Байкальська 47

Ми зробимо поставку обладнання та монтаж систем в найкоротші терміни і за оптимальною ціною. У нас Ви можете купити:

 

Компанія УКРСПЕЦЗБУТ - Ваш надійний партнер!